FOKUS planlegger

Prosjektet ditt fortjener bedre enn bare blanke ark

Dec 09, 2015

Planleggerne er her!

Hei, planleggerne er her og det var helt spesielt å få dem i hånda for første gang, bla gjennom boka, studere tråd-heftingen og kjenne på papirkvaliteten. Norsk håndverk er virkelig kvalitet! Read the full update.


Nov 30, 2015

Vi klarte å doble og kom helt i mål

Vi passerte 200%, så det blir ekstra premier! Alle som har backet kampanjen kan se fram til: 1) Bakgrunnsbilde til PC-en din som minner deg på å holde FOKUS, bildet får du på epost i løpet av desember. 2) Foredrag og spørsmål-og-svar-sesjon på nett (webinar) om hvordan du kan komme i gang med crowdfunding med Torill - foreløpig dato 17. desember fra klokka 12-13 (norsk tid). 3) Invitasjon til lanseringsfest for planleggeren i Oslo - det blir lørdag 9. januar på Grünerløkka så hold av helga. Read the full update.


Nov 06, 2015

Vi klarte det på rekordtid!

Vill jubel - kampanjen er allerede fullfinansiert!!! Tusen, tusen takk for at du gjør det mulig å trykke planleggeren. Nå blir det trykking (i Norge), så alle som har bestilt skal få planleggeren(e) før jul. Read the full update.


Nov 06, 2015

Pangstart for kampanjen!

Det har vært noen helt sprø timer siden vi la ut crowdfunding-kampanjen for Fokus planlegger. Etter 24 timer var kampanjen 68% finansiert! Uansett om du støttet kampanjen med 10 eksemplarer eller prisen av en kaffekopp, vil vi takke for mottakelsen og at du bidro til å gi FOKUS en skikkelig pangstart! Del gjerne med en venn som også har et par prosjekter å bli ferdig med. Nu kör vi! Fjellfrisk hilsen fra Torill Read the full update.

Subscribe to the Crowd Supply newsletter, highlighting the latest creators and projects